Монтаж інсталяцій та системи каналізації в будинку.Сантехніка в будинку. З чого розпочати?

You are currently viewing Монтаж інсталяцій та системи каналізації в будинку.Сантехніка в будинку. З чого розпочати?

Сантехніка в будинку. З чого розпочати?

Перший етап –  це монтаж інсталяцій та системи каналізації.

Отже, дизайн проект готовий, комплектація ванних кімнат та технічні характеристики сантехнічного обладнання відомі, а це значить, що можна рухатись далі та починати активну стадію монтажних робіт! 

В першу чергу ми виконуємо монтаж інсталяцій та систему каналізації. Система побутової каналізації має відносно великі діаметри та обмежений асортимент фасонних частин з стандартними розмірами,якщо порівнювати з системою водопостачання, тому процес монтажу та планування досить не простий та відповідальний. На перший погляд, монтаж системи каналізації не складний процес, але насправді все не так просто. Досвідчені інсталятори компанії GARMIX знають та чітко виконують всі вимоги, що стосуються монтажу інженерних систем, які безперебійно працюють та експлуатуються вже на багатьох об’єктах.

Монтаж інсталяцій та системи каналізації в будинку.Сантехніка в будинку. З чого розпочати? 1 : Системи опалення, кондиціонування та водопостачання під ключ

Інсталяція для унітаза – це скрита частина, яка складається з опорної рами та бачка для унітазу. Монтаж інсталяції виконується паралельно з монтажем системи каналізації. В подальшому скрита частина ( монтажна рама ) закривається гіпсокартонними конструкціями та вже готова до фінішного оздоблення.

Монтаж інсталяцій та системи каналізації в будинку.Сантехніка в будинку. З чого розпочати? 2 : Системи опалення, кондиціонування та водопостачання під ключ

Монтаж побутової системи каналізації виконується в декілька основних етапів: монтаж стояків каналізації  та фанової труби ( вертикальна конструкція системи), монтаж лежаків ( горизонтальна конструкція системи), монтаж виводів для підключення приборів. 

Правильно розрахована та змонтована система каналізації з дотриманням норм та правил працює бездоганно.

Монтаж інсталяцій та системи каналізації в будинку.Сантехніка в будинку. З чого розпочати? 3 : Системи опалення, кондиціонування та водопостачання під ключ

Монтуючи систему каналізації в будинках та квартирах, компанія GARMIX використовує безшумну систему каналізації для досягнення найвищих показників комфорту та спокою!